Verhuiswagen verhuur

Bij Autobedrijf & Carwash Sprenkels huurt u uw verhuiswagen voor kleine en grote verhuizingen.

Verhuur van verhuiswagens in Achtmaal en omstreken.

Wij bieden verschillende formaten verhuiswagens aan die veilig, modern en ruim zijn. Onze wagens zijn geschikt voor al uw verhuizingen . Of u nu een enkel meubel van A naar B moet brengen of uw hele inboedel wilt verhuizen.

Een verhuiswagen heeft u snel gevonden via onze site. Neem direct contact met ons op om te vragen naar de beschikbaarheid van de verhuisbus van uw voorkeur. Onze verhuiswagens kunt u per dag of per week huren. En omdat de eerste 100 kilometer vrij zijn, weet u bij een verhuizing in de regio precies waar u aan toe bent. Maar ook als u van plan bent verder te verhuizen dan zijn onze tarieven zeer gunstig geprijsd.

Verhuiswagens geschikt voor iedere klus.

Onze ruime verhuisbussen zoals de Peugeot Boxer en de Opel Vivaro zijn uitermate flexibel in te zetten. De laadruimte is zeer groot, maar de bussen zijn eenvoudig te manoeuvreren en rijden als een personenwagen. Al onze bussen kunt u besturen met rijbewijs B.

De Peugeot Boxer is voorzien van een laadklep en is 4.20m lang 2.10 hoog 2.10 breed en 750kg laadvermogen.

De Opel Vivaro is 2 meter lang 1.25 hoog en 1.25 breed.

Huur een verhuiswagen op de korte termijn.

Ook geïnteresseerd in het huren van een verhuiswagen? Neem nu direct contact met ons voor informatie over de beschikbaarheid. Wij beantwoorden graag al uw vragen.