Schadeherstel

Schadeherstel

Schade is nooit leuk en komt altijd op een verkeerd moment. Heeft u een ongeluk gehad of heeft u schade en hulp nodig. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Wij raden u aan om na een aanrijding altijd een Europees schadeformulier in te vullen. Als er een tegenpartij bij de aanrijding is betrokken kan deze op hetzelfde Europees schadeformulier de gegevens invullen. Vergeet niet om deze beide te ondertekenen. Het is verstandig om de schade zo spoedig mogelijk te melden bij uw verzekering. Als er niet meer met de auto gereden kan worden dan moet u het telefoonnummer op de groene kaart bellen zodat er een bergingsdienst kan worden ingeschakeld. U kunt de auto dan door het bergingsbedrijf bij ons af laten zetten. Er zal een expert worden ingeschakeld om het schadebedrag te bepalen. Na dat u toestemming heeft voor de reparatie zorgen wij ervoor dat de schade aan uw auto wordt hersteld.

Ook voor ruitreparatie bent u bij ons welkom. Of het nu als gevolg is van steenslag of een inbraak, autoruitschade is altijd vervelend. Wij kunnen voor u de ruit repareren of vervangen, ook volgens de verzekeringsvoorwaarden.