Auto Assistentie team

Auto Assistentie-team, bij pech onderweg.

Voorkom de stress van stilvallen onderweg, maar betaal nooit meer dan nodig is. Kies daarom voor de slimme pechhulp formule van AutoAssistentie-team.

Bestaande pechhulp-abonnementen zijn net allrisk verzekeringen! U vermijdt het risico van onverwachte kosten maar daar hangt een fors prijskaartje aan. Terwijl de reële kans op autopech de laatste 25 jaar maar liefst 7 maal zo klein is geworden. Volgens de Consumentenbond is uw pechkans gemiddeld eens in de 12,5 jaar is. Voor auto’s tot 6 jaar oud zelfs eens in de 30 jaar! Europese onderzoeken bevestigen deze cijfers. Als deze cijfers u aanspreken, en als u uw auto(‘s) goed laat onderhouden, is het interessant om over te stappen naar AA-team. Ook als aanvulling op de service die u wordt geboden door uw automerk of leasemaatschappij.

AA team biedt u hulp bij pech onderweg.
24 uur per dag, 7 dagen per week, in uw woonplaats, in Nederland en Europa.

Als u de alarmcentrale inschakelt, wordt u snel geholpen, ongeacht het tijdstip waarop u autopech krijgt. Als uw auto niet ter plekke kan worden gerepareerd, kan er gezorgd worden voor het transport van uw auto naar ons bedrijf. Bij reparatie van uw auto krijgt u 1 dag gratis vervangend vervoer.

De gangbare pechhulp aanbieders rekenen voor deze dienst 80 tot 120 euro en hebben vaak ook nog beperkingen ten aanzien van leeftijd en kilometerstand. Het AA-team daarentegen verzorgt maatwerk, is uitsluitend ingesteld op pechhulp en doordat alle voertuigen verplicht zijn het voorgeschreven onderhoud uit te laten voeren kunnen zij deze pechhulp aanbieden tegen een scherp tarief.

Heeft u nog geen pechhulp formule?  Voor meer informatie kunt u bij ons terecht.

1 jaar AA-pechhulp:
+ Caravan:
+ Caravan + 30 dagen huurauto buiten Nederland:

€ 49,00
€ 13,00
€ 29,00